Dit is een demo-winkel van de Webwinkelacademy.nl — bestellingen zullen niet worden uitgeleverd. Sluiten

Voga Wijn

voga wijn

Voga Wijn – De oude wijnwereld: Ook Italië valt hier onder

Voga wijn. Natuurlijk kent iedereen de wijnen uit Frankrijk. Frankrijk staat vaak bekend als hét wijnland van de wereld. Maar vergis je niet in Italië. Ook Italië maakt onderdeel uit van de oude wijnwereld. Sterker nog, Italië is een van de meest belangrijke wijnproducenten ter wereld. En ook een van de meest belangrijke wijn exporterende landen. Het land produceert ongeveer 53 miljoen hectoliter wijn per jaar. Het is dus een van de allergrootste wijn producerende lande op de wereld. Wijnen uit Italië zijn over het algemeen van goede kwaliteit. De kenmerken die men kent bij Franse wijnen, vind je ook in Italië. Zo heb je in Italië tafelwijn, landwijn, AOC wijn en daarna premier- en grand cru. Dit in oplopende volgorde naar kwaliteit. Dit geldt ook voor Italië. De Voga wijnen kunnen gezien worden als landwijnen.

BEKIJK ALLE WIJN IN ONZE WEBSHOP >

Heerlijke Voga wijnen, enorme diversiteit

Zoals gezegd kun je Voga wijnen zien als een landwijn soorten uit Italië. Dit betekent dat men weet wat voor druif erin zit, maar dat het niet helemaal duidelijk is waar de druif precies gekweekt is. Dit maakt voor de smaak van de wijn vaak helemaal niks uit, maar voor de prijs wel. Het zijn heerlijke wijnen voor een schappelijke prijs. Het Voga merk heeft veel verschillende soorten wijnen in het assortiment. Wit, rood, rosé en zelfs mousserend. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke VOGA Italia Moscato. Een heerlijk zoete en soepel wijn. Of de VOGA Italia Prosecco DOC. Een lekkere mousserende wijn. Een feestelijke wijn. Of de VOGA Italia Quattro, een soepele rode wijn met een breed toepassingsbereik.

Tips en adviezen bij Voga wijnen

Allereerst is het goed om aan te stippen dat het hier over het algemeen om budgetwijnen gaat van hele goede kwaliteit. Dit kan uiteraard per jaar een beetje verschillen, maar de wijnen zijn vaak erg lekker. Heb je dus een groot feest of een partij gepland? Dan zijn Voga wijnen ideaal. De wijnen zijn lekker, en goed betaalbaar. Zo kun je groot inslaan zonder veel te veel geld uit te geven. Daarnaast is de diversiteit dus groot. Op die manier kun je precies kiezen welke wijnen jij gaat schenken op je geplande gelegenheid!

BEKIJK AL ONZE WIJNEN IN DE WEBSHOP >

Bedankt voor het lezen van dit artikel.

P.S. Wij vinden het leuk als je hieronder een reactie achterlaat 👇