Bij Wijnhouse.nl heeft u de keuze uit vijf betalingsmogelijkheden:

1. iDEAL

2. Paypal

3. Bankoverschrijving (vooraf betalen)

4. Credticard (Mastercard, Visa)

5. Bancontact / Mister Cash

Let op: Alle betaling verlopen via onze payment service provider Mollie.

Betalen met IDEAL

Als u via iDEAL betaald wordt u na het plaatsen van de bestelling doorgeleid naar de betaalomgeving van iDEAL. Hier kunt u uw bank selecteren vervolgens komt u direct in de bekende internetbankierprogramma van uw bank. De relevante gegevens zijn al ingevuld. Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed. U ontvangt een bevestiging van uw bank. U keert terug naar Wijnhouse.nl, bestelling en betaling geslaagd!

 

Betalen met Paypal

Met paypal kunt u heel eenvoudig betalen in onze webshop. U selecteert Paypal als betaalmethode, nadat u de bestelling heeft bevestigd hoeft u alleen nog maar uw inloggegevens van Paypal in te vullen om uw bestelling te betalen.

 

Betalen met Bankoverschrijving

U kunt ook kiezen voor betaling via overschrijven per bank of giro. Afhankelijk van u bank kan het 2-4 werkdagen duren voordat uw betaling door ons is ontvangen. Houdt a.u.b. rekening dat hierdoor de levertijd aanzienlijk langer wordt. Vermeld bij uw overboeking altijd het ordernummer zodat een snelle verwerking van uw betaling mogelijk is. Het ordernummer staat vermeld in de orderbevestiging!

 

Betalen met Credticard

Wij accepteren EuroCard/MasterCard en Visa. Er zijn geen extra kosten verbonden aan een betaling met een creditcard, anders dan de kosten die jouw creditmaatschappij in rekening brengt.

 

Bancontact / Mister Cash

Voor de Belgische bankpashouders maken we gebruik van Mister Cash oftewel bancontact. Mister Cash is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van betaalmethode Mister Cash.